Goodnews.ua


Вбили батьки? З’явилися подробиці загадкового зникнення 6-річної дівчинки у Кривому Розі

Июнь 07
16:30 2017

У суботу, 3 червня, у Кривому Розі за загадкових обставин зникла шестирічна Аміна Менго. Серед головних підозрюваних – її прийомні батьки.

Про це повідомляє “Комсомольська правда в Україні”.

Зазначається, що опікуни дівчинки – Тетяна і Юрій Кудрявцеві – загубили Аміну дорогою до залізничної станції в Києві. Вони нібито їхали туди зустрічати старшу доньку.

За їхніми словами, дорогою Аміна попросилася в туалет, вийшла. А коли Кудрявцеві приїхали на вокзал, дівчинки не виявили в машині.

До пошуків дівчинки підключилися прийомні сім’ї та волонтери.


Вже 4 червня пошуки припинили. Містом ширилися чутки, що, мовляв, самі батьки спровокували зникнення дочки, щоб приховати її загадкову смерть.

Читайте также:

Как меняется женское тело во время беременности

В інтернеті почали поширювати інформацію, мовляв, Тетяна з Юрієм, побачивши бездиханне тіло дівчинки після прийому препаратів (дівчинка хвора на гіпофізарний нанізм і приймає гормон росту) вирішили спалити його і втопити останки в водоймі. Пішли на таке, щоб не втратити інших прийомних дітей. І нібито Юрій уже зізнався в скоєному.

Згодом стало відомо, що на дні закинутого кар’єру, недалеко від місця проживання сім’ї, знайшли дивний пакет із біоматеріалом.

“Вчора (6 червня. – Ред.) на дні закинутого кар’єру недалеко від місця проживання сім’ї знайшли пакет із біоматеріалом. Буде проведено розтин і генетична експертиза, за результатами якої ми зможемо визначити, кому належить біоматеріал”, – розповіла спікер Нацполіції в Дніпропетровській області Анна Старчевська, передає “Інформатор”.

Читайте также:

Боровой увидел, как Украина уже вернула себе Крым

За словами Старчевського, на місце, де знайшли біоматеріал, вказав прийомний батько Аміни на допиті в поліції. За прикметами пакет схожий на той, який описав чоловік.

Однак прийомна мати дитини стверджує, що Аміна все-таки загубилася, а на зізнання її чоловіка вплинув тиск правоохоронних органів.

“За її заявою розпочато службове розслідування. Також відомо, що жінка звернулася в Управління внутрішньої безпеки, яке, ймовірно, також призначить розслідування”, – зазначила речник Нацполіції.

Поліція поки продовжує пошуки Аміни і сподівається на те, що дитина жива.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Роналду возглавил список самых высокооплачиваемых спортсменов по версии Forbes

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua