Goodnews.ua


Гороскоп на 10 січня 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Январь 09
11:41 2022

Гороскоп на понеділок, 10 січня 2022 року, за картами Таро передбачає більшість знаків Зодіаку насичений на неприємності день.

Будьте обережні зі своїми бажаннями, але сміливо рухайтеся вперед.

ОВЕН – Десятка кубків
Ви матимете причину для радості. Можливо, це успішно завершена робота, а може бути несподівана зустріч, яка принесе вам задоволення. Не бійтеся помилятися цього дня і не реагуйте на негатив у свій бік.
ТЕЛЕЦЬ – Паж денаріїв
Ця карта означає початкову стадію матеріального підприємства. Можливо, ви починаєте робити фізичний об’єкт або починаєте проект, що включає садівництво, харчування, дієту або фізкультуру.
БЛИЗНЮКИ – Жінка мечів
Нічого не бійтеся цього дня. Гороскоп картами Таро говорить про те, що цьому знаку вдасться отримати те, що вони давно хотіли. Але не поспішайте ділитися своєю радістю з іншими, оскільки вони можуть наврочити вас.

РАК – Двійка кубків
Настав час освідчуватися у коханні. Саме сьогодні вам не відмовлять і у вас точно вдасться домогтися взаємності. Ризикуйте та дивуйте. Роботу в цей день краще відкласти, оскільки через романтичний настрій у вас все валитиметься з рук.
ЛЕВ – Паж жезлів
Паж повідомляє про нове починання в будь-якій справі або проекті. Можливо, на роботі вам представиться якийсь захоплюючий шанс, або в особистому житті відбудеться цікава зустріч, і з цієї іскри розгориться полум’я.
ДІВА – Дама денаріїв
Не слухайте нікого, не давайте нікому маніпулювати вами. Спокійно та послідовно робіть те, що намітили раніше. Адже ви знаєте, що добре вино визріває роками.
ТЕРЕЗИ – Лицар жезлів
Вам належить розпочати бій. Можливо, йдеться про роботу, а можливо, і про справи серцеві. Дивуйте і не бійтеся нічого. Також вам слід дати волю своїм внутрішнім демонам. Саме вони вкажуть вам шлях.
СКОРПІОН – Четвірка кубків
Коли ця карта з’являється у розкладі – ви багатьом у своєму житті розчаровані. Уважно простежте за своїм настроєм. Яка небудь безглузда дрібниця може викликати у вас образу, нежить або навіть печію. Не дайте собі упитися своїм горем.

СТРІЛЕЦЬ – Четвірка денаріїв
Пам’ятайте про обережність. Ви маєте зробити важливий, але при цьому досить складний крок. Тільки якщо ви збережете сміливість – у вас все вийде. Не бійтеся перешкод, які будуть у вас на дорозі та рухайтеся лише вперед.
КОЗЕРІГ – П’ятірка жезлів
Не звертайте увагу на критику. Ви знаходитесь на правильному шляху і нічого не повинно вас зупиняти. Слухайте лише себе та свій внутрішній голос. Саме він підкаже вам правильні відповіді на всі запитання, які вас цікавлять.

ВОДОЛІЙ – Король кубків
Гороскоп за картами Таро рекомендує Водоліям бути уважними до своїх близьких. Деякі ваші друзі тримають образу на вас і тому ваше спілкування зазнає негативних змін. Виправте ситуацію.
РИБИ – Туз денаріїв
Ловіть мить удачі. Вибирайте те, що може стати в нагоді при здійсненні довгострокових планів, особливо в галузі роботи та капіталовкладень.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Шедевральный гол Дурана в обзоре матча Астон Вилла — Бавария

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua