Goodnews.ua


Гарріс ухилилася від відповіді на запитання про погіршення розумових здібностей Байдена

Октябрь 17
23:47 2024


Як передає Укрінформ, під час інтерв’ю на телеканалі Fox News журналіст запитав її: «Коли ви вперше помітили, що розумові здібності президента Байдена ослабли?»
«Джо Байден… я спостерігала за ним від Овального кабінету до ситуаційної кімнати, і він має достатньо розуму й досвіду, щоб робити саме те, що він робив, ухвалюючи дуже важливі рішення від імені американського народу», – сказала вона.

На прохання журналіста уточнити – «чи ніяких зауважень не висловлювалося?» – Гарріс зазначила: «Джо Байдена немає в бюлетені, а Дональд Трамп є».

За її словами, «американський народ стурбований Дональдом Трампом».

Читайте також: Гарріс наголосила, що її президентство не буде продовженням президентства Байдена

«Люди, які знають його (Трампа) краще за всіх, включаючи лідерів спільноти з національної безпеки… заявили, що він непридатний і небезпечний і ніколи більше не повинен бути президентом Сполучених Штатів… Отже, це факт», – зауважила Гарріс після того, як журналіст знову наполіг на запитанні, чи не було в неї якихось побоювань щодо Байдена.

Як повідомляв Укрінформ, хоча Гарріс має невелику перевагу над Трампом в загальнонаціональному опитуванні, проте в хистких штатах, які вирішуватимуть долю виборів, шанси на перемогу в обох кандидатів практично рівні. За деякими опитуваннями, Трамп випереджає Гарріс на кілька відсотків.

Фото: Official White House

Share

Статьи по теме

Останні новини

Набил имя дочери на руке: игрок Шахтера узнал, что не является отцом своего ребенка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua