Goodnews.ua


Баскетбольний клуб «Кривбас» підписав легіонера та двох українців

Декабрь 05
11:58 2023

Баскетбольий клуб «Кривбас» (Кривий Ріг), який нині йде на останньому у чоловічій українській Суперлізі, провів зміни в складі напередодні старту другого кола регулярного чемпіонату.

Команда дозаявила трьох баскетболістів, серед яких легіонер, передає Укрінформ. 

Склад команди поповнив американець Лейттеренс Рід, який минулого сезону грав у складі «Черкаських Мавп». Він провів 13 матчів, у середньому набираючи 8,6 очка та роблячи 3,0 підбирання.

Криворізький клуб також підписав центрового Євгена Бречка, який розпочинав сезону у команді «Політехніка-Галичині». Нинішнього сезону він зіграв 6 матчів, записуючи до свого активу у чередньому 1,8 очка та 1,8 підбирання. Минулий сезон Бречко завершував у команді «Інваспорт» Вищої ліги, де мав 21,8 очка та 11,9 підбирання.

Крім того, клуб повернув форварда Дмитра Василенка, який розпочинав сезон у складі команди з Вищої ліги «Хмельницький» (6 матчів, 10,7 очка, 3,2 підбирання). Він грав у Кривому Розі до 2019 року, звідки перейшов до «Інваспорту», де провів три сезони.

Натомість «Кривбас» виключив з заявки трьох гравців. Залишили команду центровий Анатолій Челован (8 матчів, 8,4 очка та 5,3 підбирання); форвард Микита Бондаренко (10 матчів, 3,3 очка та 2,5 підбирання) і захисник Євген Сергейчик (10 матчів, 2,9 очка, 2,7 підбирання та 2,9 передачі).

Читайте також: Відома символічна збірна та MVP тижня жіночої баскетбольної Суперліги

Друге коло «Кривбас» розпочне сьогодні, 5 грудня, у Дніпрі матчем проти одеської БІПИ.

Фото: fbu.ua. 

Share

Статьи по теме

Останні новини

У Мексиці перекинувся автобус, 14 людей загинули

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua