Goodnews.ua


«Солодка парочка»: Осадча опублікувала в мережі спільне фото с Горбуновим, чим приємно вразила підписників

Сентябрь 19
20:03 2018

«Солодка парочка»: Осадча опублікувала в мережі спільне фото с Горбуновим, чим приємно вразила підписників
Як повідомляє replyua.net, відома українська ведуча Катя Осадча порадувала своїх підписників новим фото, на котрому зображена разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим. «Весела сімейка. Івасик сміється за кадром», — лаконічно підписала світлину знаменитість. Зазначимо, всього за час після оприлюднення фото, публікація зібрала більше тридцяти тисяч лайків та миттю стало вірусним. Шанувальники творчості Осадчої залишили на її сторінці в Інстаграмі багато приємних відгуків, назвавши пару щирою та закоханою.
«Солодка парочка»: Осадча опублікувала в мережі спільне фото с Горбуновим, чим приємно вразила підписників
«Яка щира і тепла фотографія. Дякуємо, що надихаєте!», «Дуже гарне фото ,видно що ви дуже щасливі та закохані», «Яка гарна і гармонійна пара. Так тримати», «Ви чудові!!! Дуже гарне імя у синочка, в мене також Іванко», «Які ви кльові разом — слів не вистачає!!!! Ідеальне співпадіння, счастя-добро-любов-перчинка відразу на обличчях відзначаються і нам всім цього перепадає», «Видно, що усмішки та емоцій насправді щасливих людей! Залишайтеся такими завжди», «Дуже гарні! Приємно дивити на вас щасливих», «Дуже гарне фото, живе. Ви такі щасливі, любуюсь Вами. Хочеться бачити більше таких фото», «Дуже гарно. Солодка парочка. Бережіть один одного», «Яка пара, просто насолода для очей за вами спостерігати!», «Ви неперевершена сімейна пара, обожнюю вас», — пишуть задоволені підписними Осадчої.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Помощь на детей за границей: кто может получить 40 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua