Goodnews.ua


Що кажуть в соцмережах про скандал з СБУ, «Дельфіном» та російською журналісткою?

Июль 02
20:27 2017

Що кажуть в соцмережах про скандал з СБУ, «Дельфіном» та російською журналісткою?
Соціальні мережі активно обговорюють скандал, який розгорівся навколо російського співака Андрій Лисікова (соліста гурту «Дельфін») та журналістки Катерини Сергацкової, — про це інформує новинний портал replyua.net.
Так, Лисікову заборонено в’їзд на територію України з огляду на те, що він відвідував окупований Крим з порушенням українського міграційного законодавства. Сергацкова, у свою чергу, у дописі в соціальній мережі обурилась тому, що, на її думку, хтось із українських громадян «здав» Лисікова до СБУ за результатами моніторингу його Інстаграму.
Допис Сергацкової викликав хвилю обурення в соціальних мережах. Зокрема, блогер Алекс Нойт наголосив, що доля медійних персон, «імпортованих» з-за кордону, розвивається за єдиним шаблоном: спочатку вони приїжджають в Україну, отримують громадянство, а потім починають критикувати українське суспільство і вчити нас жити. Журналіст Айдер Муждабаєв наголосив, що з цього повідомлення він встиг зрозуміти, що, відповідно до місцевих «стандартів ВВС», українець, який «здав СБУ» координати Гіві/Мотороли, — стукач. Блогер Анна Амарго вказує, що ті, хто критикує потенційного «стукача» швидко б бігли до поліції, якби побачили на руці сусіда свого годинника.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Сколько трофеев они выиграли?»: Экс-игрок Баварии раскритиковал трансфер Кейна

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua