Goodnews.ua


Регламентний комітет виніс рішення щодо подання на зняття недоторканності з Довгого

Июль 04
17:07 2017

Регламентний комітет виніс рішення щодо подання на зняття недоторканності з Довгого

Комітет Верховної Ради України з питань регламенту направив подання генпрокурора Юрія Луценка про надання парламентом дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олеся Довгого спікеру парламенту Андрію Парубію.

Комітет також визнав наявність недоліків в даному поданні генпрокурора, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Комітет вважає, що подання щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Довгого… містить суттєві недоліки в частині обґрунтованості зловживань депутатом Довгим посадовими повноваженнями на посаді секретаря Київської міськради, а також в частині умислу з приводу зловживання посадовими повноваженнями в інтересах третіх осіб”, – заявив керівник регламентного комітету Ради Павло Пинзеник.

Комітет прийняв рішення направити голові парламенту цей висновок, подання і пояснення Довгого.

Раніше генпрокурор Луценко заявляв, що у ГПУ є достатньо матеріалів, щоб оголосити підозру народному депутату Олесю Довгому.

Раніше повідомлялося, що глава САП Назар Холодницький підписав подання про зняття недоторканності з позафракційного депутата Верховної Ради Олеся Довгого в рамках кримінального провадження щодо незаконного виділення ділянок на Жуковому острові в Києві в 2007-2009 роках.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

За рахунок арештованих активів РФ Україна могла б отримати кредитів на $50 мільярдів — Мінфін США

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua