Goodnews.ua


П’є і буянить: з’явилися подробиці скандалу з неадекватним священиком УПЦ МП (відео)

Апрель 13
13:21 2017

П’є і буянить: з’явилися подробиці скандалу з неадекватним священиком УПЦ МП (відео)

У місті Лубни Полтавської області настоятеля Свято-Троїцького храму УПЦ МП, отця Анатолія Безрідного, який керував авто у стані алкогольного сп’яніння, відсторонили від служби.

Про це повідомляє ТСН, інформує Обозреватель.

Як повідомлялося, у крові представника духівництва виявили 2 цілих і 94 сотих проміле алкоголю, що в 15 разів перевищує норму.

Через це отця Анатолія відсторонили від служби на рік. Окрім цього, на рік його позбавили права керувати авто і зобов’язали виплатити штраф у розмірі понад 10 тисяч гривень.

За словами працівниці храму Наталі, отець веде зовсім нецерковний спосіб життя. Він п’є, буянить, а іноді поводиться неадекватно. Наприклад, під час вечірньої служби може піти дивитися кіно на ноутбуці.

Натомість єпископи почали виправдовувати священика. Вони зазначають, що Анатолій пив лише церковне вино. І до такого стану не дійшов би, якби у його храмі вистачало кадрів, наприклад, диякона.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Даниэль Лапин нокаутировал соперника и завоевал титул WBA Inter-Continental

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua