Goodnews.ua


Названо банк, банкомати якого встановлять в столичному метро

Март 12
13:43 2017

Названо банк, банкомати якого встановлять в столичному метро
Київська міська державна адміністрація назвала переможця конкурсу серед банківських установ, банкомати якого планується установити в столичній підземці, інформує newsonline24 з посиланням на Укрінформ.

Київська влада зупинила свій вибір на «Приватбанку». Передбачено, що в холі київських станцій метрополітену буде встановлено банкомати та термінали самообслуговування. Свій вибір в КМДА аргументували тим, що «Приватбанк» є найбільшим українським банком, рівень орендної плати якого та набір наявних послуг для пасажирів підземки, найкраще відповідають наявним вимогам. В самому банку теж надали коментар. Зокрема, керівник одного з підрозділів фінустанови Олексій Путянін зазначив, що передбачено встановлення банкоматів та терміналів самообслуговування, які дозволять жителям та гостям столиці придбати квитки на різні види транспорту, оплачувати комунальні платежі, переказувати кошти та мати можливість скористатись іншими банківськими послугами.

Як зазначили в «Приватбанку», загалом передбачено встановлення в холах на всіх станціях столичного метро більше 100 банкоматів та терміналів. Скористатись мережею банківського обслуговування в метрополітені буде можливо для власників усіх банківських карток банків України та осіб, які мають соціальну карту киянина.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Російські війська обстріляли селище на Херсонщині, постраждала жінка

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua