Goodnews.ua


На Донбасі дезертирів та бойовиків вербують для участі у бойових діях в Сирії – розвідка

Июль 19
10:19 2017

На Донбасі дезертирів та бойовиків вербують для участі у бойових діях в Сирії – розвідка

На тимчасово окупованих територіях Донбасу російські приватні компанії вербують найманців для участі у бойових діях в Сирії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даними управління, у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ спостерігається подальше зниження морально-психологічного стану бойовиків та збільшення випадків дезертирства, що пов’язано з невдоволенням умовами служби.

Так, за минулу добу самовільно залишили свої підрозділи 12 військовослужбовців 6-го окремого мотострілецького полку (Кадіївка), 2-го (Луганськ) та 4-го (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад 2-го армійського корпусу (Луганськ) збройних сил РФ.

З метою запобігання втечі дезертирів в РФ російська прикордонна служба посилила пропускний режим на неконтрольованій українською стороною ділянці кордону.

Найзатребуванішими є сапери та стрілки переносних зенітно-ракетних комплексів.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Трамп завів акаунт у TikTok і за кілька годин набрав два мільйони підписників

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua