Goodnews.ua


МВС готує зміни до КПК: вам гаплик, якщо…

Июль 29
16:24 2017

МВС готує зміни до КПК: вам гаплик, якщо...

“#МВС готує низку змін до КПК і КК України щодо посилення покарання за участь у організованих збройних групах”, – повідомляє стрінка МВС на Фейсбуці.

Зверніть увагу: просто за те, що ти маєш зброю і маєш таких самих приятелів, і ви щось спільно організовано робите. Не злочинців грозять карати, а просто організованих власників зброї.

Тренуєшся разом в тирі, ходиш на полювання з друзями – ви вже організована збройна група і МВС, це сміття нашої землі, вже хоче вас покарати. А якщо ви ще самостійно тренуєтеся обороняти країну від ворога, то взагалі вам гаплик.

Повідомляю: я належу до кількох організованих збройних груп одночасно. І якщо якесь сміття спробує вчинити насильство проти мене, відповідь моя буде адекватною.

Влучною буде відповідь.

Курви, навіть за Януковича такого не було.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Графики отключения света в Украине могут вернуть: условия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua