Goodnews.ua


Експерт розповів, чому Рада підтримає законопроект про деокупацію Донбасу

Август 03
15:43 2017

Експерт розповів, чому Рада підтримає законопроект про деокупацію Донбасу

Законопроект про деокупацію Донбасу, який передбачає проведення виборів в ОРДЛО і загальну амністію, розглянуть в українському парламенті вже у вересні.

Про це UAINFO заявив військовий експерт та політичний діяч Дмитро Снєгирьов.

На його думку, документ, відомий у ЗМІ як “закон Турчинова”, депутати підтримають, і про це, зокрема, свідчить заява генпрокурора Юрія Луценка про підготовку повторних подань на зняття недоторканності з низки нардепів.

“До розгляду законопроекту в Раді Петро Порошенко планує провести “зачистки” в лавах опозиції, яка може виступати проти документу. А подання ГПУ щодо зняття недоторканності – це батіг влади. Це натяк депутатам, як треба голосувати. Хоча все це буде робитися під соусом боротьби з корупцією”, – розповів він.

Експерт також зазначив, що на прийнятті цього законопроекту наполягають США, які “почали гру на припинення військового протистояння на Донбасі, але з акцентом на виконання Україною мінських домовленостей”. При цьому Снєгирьов відмітив, що проект закону про деокупацію Донбасу і переформатування АТО передбачає дотримання Україною мінських угод.

За його словами, про “початок нової гри” США свідчать, зокрема, заяви американського спецпредставника Курта Волкера під час відвідування зони АТО, де він виступив з пропозицією пошуків можливих варіантів вирішення конфлікту та наголосив, що Україна має виступати єдиним політичним організмом в моменті збереження територіальної цілісності. “А це означає дотримання взятих на себе усіх без винятку зобов’язань по мінських угодах”, – переконаний він.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Бавария хочет подписать звезду Болоньи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua