Goodnews.ua


15 кулинарных трюков, которые придумали для тех, кто не любит торчать на кухне

Июль 28
03:20 2020

«Раз мы осуждены на то, чтобы есть, будем есть хорошо», — сказал знаменитый французский философ и кулинар Антельм Брилья-Саварен.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

ПСЖ продлил контракт с Энрике еще в октябре — источник

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua