Goodnews.ua


Які назви автомобілів краще запам’ятовуються

Февраль 24
23:52 2021

Британська лізингова компанія Vanarama провела дослідження за участю 500 осіб, щоб з’ясувати, які назви моделей автомобілів запам’ятовуються краще – ті, які представляють собою ті чи інші слова, або ж букви і цифри індекси, повідомляє «УкрАвтопром». Як приклад британці взяли 253 моделі автомобіля 45 найпопулярніших марок з усього світу.

В результаті трьома найбільше запам’ятовуються назвами респонденти назвали Fiesta (Ford), Golf (Volkswagen) і XC90 (Volvo), хоча шведський кросовер з його індексом явно вибивається з цієї тенденції.

Що стосується моделей всередині одного бренду, то на прикладі Ferrari більшість опитаних людей назвали найбільше запам’ятовуються Enzo, LaFerrari і California, а 812, 488 і F8 виявилися в кінці списку. Найчастіше в якості джерела натхнення для назв автовиробники використовують географію: наприклад, у Seat всі моделі, крім однієї, названі на честь різних місць в Іспанії.

Цікаво, що Kia, навпаки, відмовляється від назв і переходить на буквено-цифрові індекси. Ймовірно, подібне дослідження в азіатських країнах показало б протилежні результати.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Риккардо: Сказочного финала не произошло

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua