Goodnews.ua


Які автомобільні компанії визнали найвпливовішими в світі

Апрель 29
12:49 2021

Американський журнал Time вперше склав список з 100 компаній, які, на думку його експертів, надають найбільш помітний «вплив на майбутнє».

У нього потрапили тільки чотири автовиробника, причому два з них — американські: General Motors, Tesla, Volkswagen і BYD, інформує Auto24.

Компанії для списку редакція Time відбирала за кількома ключовими факторами, йдеться на сайті журналу. У їх числі — актуальність діяльності, вплив на світ, інновації, амбіції і успішність. Результатом став список з 100 фірм, які розділили на кілька категорій.

Американський концерн General Motors зайняв місце в категорії «Титани» поряд з соцмережею Facebook, інтернет-ретейлером Alibaba і такими гігантами як Samsung і Microsoft. Редактори Time похвалили GM за внесок в «зелене» майбутнє транспорту. На початку квітня концерн представив електричний позашляховик Hummer EV, а минулого тижня дебютувала серійна версія електрокросса Lyriq від належного йому Cadillac.

Ще одна марка з США, Tesla, потрапила в категорію «Руйнівники», склавши компанію Huawei, Airbnb і іншої компанії Ілона Маска — аерокосмічної SpaceX. В Time зазначили роль Tesla в електрифікації автопрому і її розробки в сфері відновлюваної енергії, в тому числі сонячні панелі для дахів Solar Roof.

Німецькому Volkswagen дісталося місце в категорії «Лідери» за прагнення до лідируючої позиції в області автомобілів з електричними силовими установками. Сусідами Volkswagen в категорії виявилися Twitter, Apple, Nike і Mastercard.

Нарешті, четвертим автобрендом в списку виявилася китайська BYD, і знову за ту ж діяльність — розширення масштабів виробництва електротранспорту. BYD розмістили в категорії «Новатори» поряд з TikTok, Nvidia, IKEA, Netflix, Spotify і іншими.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    Наші художниці підкорюють світ!

Наші художниці підкорюють світ!

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua