Goodnews.ua


В Україні з’явиться нова міжнародна траса із заходу на схід країни

Апрель 29
12:49 2021

В Україні з’явиться новий маршрут, який з’єднає Львівську і Луганську область. Це буде найкоротша дорога з заходу на схід країни. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу.

Кабінет міністрів затвердив постанову, згідно з яким об’єднуються дві дороги загальнодержавного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине.

Дороги об’єднають в єдину міжнародну дорогу М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине. Довжина дороги складе 1446,6 км.

У пояснювальній записці до документа сказано, що після проведення ремонтних робіт зазначений маршрут зможе забезпечити пропуск 40-50 тисяч автомобілів, а час у дорозі із заходу на схід країни зменшиться як мінімум на три години.

Новий маршрут передбачає наявність під’їздів до міст Вінниця, Хмельницький, Луганськ (в перспективі), аеропорту «Хмельницький», а також обхід міста Дніпра.

У Кабміні розраховують, що запуск нової дороги дозволить розвантажити траси Київ – Чоп і Київ – Харків – Довжанський, а також вулиці і дороги Києва.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

    Наші художниці підкорюють світ!

Наші художниці підкорюють світ!

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua