Goodnews.ua


В Україні перевірили АЗС: результати здивували

Январь 02
17:08 2021

Експерти компанії Autolist в другому півріччі 2020 року встигли перевірити понад 200 АЗС на факт недоливу палива. Як виявилося, не дотримуються вимоги тільки 1% заправок, при цьому на деяких наливають і понад норми, пише Avtosota.

В цілому було перевірено 225 заправок в восьми областях країни. На 41 з них зафіксували факт недоливу палива при завправці. На 32 з перевірених станціях недолив становить 3%, і тільки на одній станції великої мережі зареєстрували недолив 3,5% палива, можливо, це прописано в правилах компанії.

На інших, де фіксували факт недоливу, він становив 1% і менше, що свідчить про дотримання норм. В цілому практично на всіх АЗС бензин відповідав всім стандартам, неякісний бензин виявили тільки на 4 заправних станціях.

Ще на 11 заправках наливали бензин марки АІ-95 і вище під виглядом звичайного і звичного українцям АІ-92. Така зміна не шкодить автомобілю, проте все ж товар повинен відповідати чеку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Глава АПЛ отказался ехать на финальный матч Манчестер Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua