Goodnews.ua


В Україні продають унікальний спорткар

Август 06
10:00 2018

У Києві на продаж виставлено італійський спортивний автомобіль – Alfa Romeo 4C – жива класика. Спільна з Maserati розробка заворожує вишуканістю дизайну і тонкістю інженерної проробки.

Оголошення розміщене на сайті «Автобазар», повідомляє Автоцентр.

Автомобіль дивує своїм перебігом – усього 7000 км.

1 531 600 гривень – серйозна сума, але автомобіль 2016 року випуску з маленьким пробігом практично новий. До того ж, не варто забувати, що Alfa Romeo 4C – легкий задньопривідний спорт кар із 241-сильним двигуном.

Також варто відзначити обробку (шкіряний салон, алюмінієві накладки на педалі, накладки на пороги) і багату комплектацію, що включає навіть систему допомоги при старті в гору.

Alfa Romeo 4C був відзначений безліччю міжнародних премій. Серед них – Design Award 2013 від журналу «AutoBild» (Австрія), «Кращий спортивний автомобіль» від журналу «El Economista» (Іспанія) і приз «Самий захоплюючий автомобіль 2013» від журналу «What Car?» (Великобританія).

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тер Штеген стал вторым вратарем в истории Барселоны по количеству матчей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua