Goodnews.ua


Український студент створив електробайк за 2,5 тисячі доларів

Июнь 02
12:00 2019

Український 20-річний студент Євген Богачук створив абсолютно безшумний електричний велосипед, у якого запас ходу досягає 200 км. Цим винаходом вже зацікавилися інвестори.

Ідея створення електричного велосипеда у Євгена з’явилася давно. Рік тому він почав її втілювати в життя. Йому довелося шукати необхідні компоненти в різних місцях. В кінцевому підсумку, він купив все, що потрібно. Витрати на реалізацію даного проекту склали близько 1 500 доларів. Це чималі гроші, як для велосипеда, нехай навіть електричного. Але зате байк вийшов відмінний.

Запас ходу складає близько 200 км. Максимальна швидкість – 60 км/год. При цьому вартість повної підзарядки батареї – всього 5 грн. Так що витрати окупляться швидко.

Перші ж тести показали, що електричний байк дуже добре підходить для поїздок по місту. Втім, в сільській місцевості він теж не підведе.

Байком Євгена Богачука вже зацікавилися інвестори. Зараз ведуться переговори про те, щоб налагодити його серійне виробництво в Хмельницькому. Покупцям цей велосипед коштуватиме 2 500 доларів.

У Західній Європі, особливо в Голландії, електричні велосипеди дуже популярні. Вважається, що це транспорт майбутнього. Можливо, у нас вони теж стануть популярними. Якщо, звичайно, їх ціна буде доступною.

Джерело autonews.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лунин попал в символическую сборную Лиги чемпионов сезона-2023/24 по версии SofaScore

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua