Goodnews.ua


Український ринок можуть заполонити недорогі автомобілі Chevrolet

Апрель 07
20:02 2020

Компанія «Узавтосаноат» має намір до 2022 року довести рівень локалізації обладнання та сировини до 70%. На сьогоднішній день цей показник вже перевищив 50%, повідомляє Podrobno.uz.

За I квартал 2020 року було випущено 75 635 легкових автомобілів, 943 автобуси і вантажівки ISUZU, 106 вантажних автомобілів МАN і Sinotruck і 271 вантажівка КамАЗ. Експортовано 2 880 автомобілів.

UzAuto Motors веде експорт Nexia 3 для великовузлового складання на завод “СариаркаАвтоПром” в Казахстані. З початку року на підприємстві в місті Костанай вироблено понад 11 тисяч легкових автомобілів, вартість яких в доларовому еквіваленті становить 85 мільйонів.

28 березня в Костанай було відкрито виробництво нових моделей автомобілів UzAuto Motors під брендом Chevrolet. Обсяг виробництва на першому етапі складе 26 000 транспортних засобів на рік, в майбутньому планується довести його до 100 000. При цьому в поточному році 13 000 автомобілів будуть експортовані в країни ближнього зарубіжжя. Найімовірніше, що серед цих країн буде і Україна.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шольц — про вступ України в НАТО: Країна у стані війни не може приєднатися до Альянсу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua