Goodnews.ua


Українська вантажівка очолила унікальний рейтинг

Март 18
15:00 2019

Експерти склали ТОП-5 сучасних броньованих колісних військових машин. Очолив список екземпляр з України KrAZ Hulk, спроектований на Кременчуцькому автомобільному заводі.

Про це пише MMR.

Експерти вивчили сучасні зразки броньованих колісних військових машин і вибрали найкращі екземпляри. Рейтинг ґрунтувався на ходових якостях бойової одиниці, захист від різних снарядів і мін, а також військової потужності.

Перше місце в ТОП-5 посів KrAZ Hulk, цей автомобіль представлений в 2016 році і є вельми передовим. У його конструкції застосували V-подібне днище, що забезпечує захист для екіпажу при наїзді бойової одиниці на міну. На корпусі з обох сторін є по 4 амбразури для стрілецької зброї. Проте, не дивлячись на успішну конструкцію, поки машина існує тільки в якості демонстраційного варіанту, оскільки бажаючих замовити її на озброєння поки не знайшлося.

Друге місце дісталося Typhoon VDV. Російська розробка виділяється посиленим озброєнням і 350-сильним силовим агрегатом.

Третє місце за австрійською машиною Rheinmetall Survivor. Вона потрапила в рейтинг завдяки збалансованій конструкції, що має серйозний захист і бойовий комплекс.

За межами першої трійки залишилися канадські Iag Guardian і Streit Scorpion AVF. Перший екземпляр отримав передову систему бронювання, що витримує попадання з великокаліберних гвинтівок, а другий виділяється пружинною підвіскою на всі чотири колеса. Завдяки цьому транспортний засіб має високі ходові якості.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шахтер предложил 10 млн евро за бразильского форварда

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua