Goodnews.ua


У США знайшли автосалон з десятками покинутих автомобілів (фото)

Ноябрь 20
16:22 2020

На території Північної Кароліни в США був виявлений покинутий автосалон з сотнею поржавілих машин, інформує UaMotors. Цей дилерський центр колись належав корпорації AMC. Так, в 1955 році засновник компанії Collier Motors Роберт Колліер став офіційним представником AMC – American Motors Corporation, яка включала в себе бренди Jeep, Hudson і Rambler.

Але в 1987 році корпорація AMC була поглинена компанією Chrysler , після чого практично припинила свою діяльність. Але Роберт Коллиер, засновник Collier Motors , вирішив продовжити свою роботу: він став торгувати автомобілями, які раніше були частиною AMC.

Компанія Collier Motors фактично проіснувала до 2015 року. З того часу сайт фірми не оновлювався. У 2018 році помер засновник компанії. Але на папері фірма продовжує свою роботу, технічно їй управляють сини засновника – Роббі і Райан. Теоретично у цій компанії навіть можна придбати один з виставлених на покинутій стоянці автомобілів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Прокуратура отвергла новое заключение о смерти Марадоны

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua