Goodnews.ua


У мережі розповіли, як правильно продезінфікувати салон автомобіля

Март 24
16:52 2020

Пропонуємо ряд порад, які допоможуть автовласникам правильно і ефективно провести дезінфекцію своєї машини.

У ситуації поширення коронавірусу все гостріше постає питання, як правильно захиститися від нього і при цьому утримувати салон особистого автомобіля в чистоті і безпеці. Для початку необхідно визначитися з дезінфікуючими засобами. Так, спирт, гас і ацетон можуть вбити небезпечні мікроорганізми, але при цьому і зіпсувати поверхні дорогих матеріалів у салоні авто.

Найпростішим і безпечним засобом вважається тепла вода з милом. Потрібно зробити відповідний розчин і старанно протерти ним рульове колесо, рукоятки дверей, важіль перемикання передач, підлокітники, сонцезахисні козирки, сенсорний екран і всі кнопки управління різними системами в машині. Після такої дезінфекції важливо провітрити салон автомобіля.

Крім того, можливі і радикальні способи боротьби з інфекцією. Наприклад, в салоні машини можна встановити кварцову лампу високої потужності. Але треба пам’ятати, що при роботі такої лампи не можна перебувати в авто, тому що є ймовірність отримати опіки. Ще одним способом боротьби з мікробами може стати чистка і заміна фільтра системи кондиціонування.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что такое синдром текстовой шеи и чем он опасен

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua