Goodnews.ua


У мережі показали вражаюче кладовище автобусів на заводі ЛАЗ

Июль 18
09:01 2020

У соцмережі Facebook опублікували фото занедбаних автобусів ЛАЗ, які стоять покинутими на території Львівського автобусного заводу.

Відповідні знімки з`явилися на сторінці Українська Майстерня Ретро-Бус.

Як видно на фото, автобуси знаходяться в одному з цехів підприємства. Вочевидь, що машини занедбані – на це як мінімум вказує товстий шар пилу. Знімки свіжі – вони дотувати 2020 роком.

Серед представлених моделей – з десяток низькопідлогових автобусів-гармошок та кілька міжміських автобусів виробництва ЛАЗ. Всі автобуси в тій чи іншій мірі не були добудовані.

Нагадаємо, Львівський автобусний завод був заснований у 1945 році. За час свого існування це було одне з найбільших підприємств з виробництва транспорту в СРСР та незалежній України. У 2014 році завод закрили, і зараз на його території ведуться роботи зі знесення корпусів. Територію планується забудувати IT-технопарком та житловими комплексами

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дефицит в энергосистеме: в Киеве снизят яркость уличных фонарей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua