Goodnews.ua


Стали відомі найбільш популярні кольори авто в світі

Декабрь 15
21:29 2020

Білий колір вже десятий рік поспіль є найпоширенішим у нових машин: більше третини покупців вибирають саме його, така інформація міститься в свіжому аналітичному звіті компанії Axalta – великого світового постачальника автомобільних фарб і емалей, пише UaMotors.

За даними Axalta, білі машини складають 38% всіх транспортних засобів, що рухаються по дорогах світу. 19% – чорні , що робить цей колір другим за поширеністю. На третьому місці – сірий , зустрічається на 15% автомобілів. Частка машин, пофарбованих білою емаллю, не змінюється вже третій рік поспіль.

Частки відтінків залежать від класу автомобілів. Так, 62% покупців представницьких машин в Європі вибирають чорний або сірий колір.

Уподобання залежать і від географії. Наприклад, в Китаї білий набувають 57% жителів, в той час як в Євросоюзі він ділить перше місце з сірим: на обидва доводиться по 25% транспортних засобів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Что такое аспирин и зачем его используют

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua