Goodnews.ua


Skoda випустить спортивний електрокросовер

Июль 11
16:00 2018

У 2022 році компанія Skoda запустить у виробництво «заряджену» модифікацію свого електричного кросовера. Модель отримає приставку vRS у назві.

Після запуску моделі кросовера з нульовим рівнем викидів наприкінці 2020 року, в лінійку бренду буде додана «гаряча» версія. Цю інформацію підтвердив представник Skoda Ален Фаві.

«Буде версія vRS нашого майбутнього електромобіля. Це буде більше про стилізацію та досвід, а не обов’язково про продуктивність», — сказав він.

За словами топ-менеджера, кросовер буде відрізнятися від стандартної версії моделі спортивним оформленням екстер’єру та інтер’єру, перенастроєним шасі та рульовим керуванням. Передбачається, що електрокар зможе проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

Наразі єдиною моделлю з приставкою VRS є спортивна версія Octavia. Проте Kodiaq vRS буде запущено наприкінці цього року. Модель Fabia vRS існувала в період між 2010 і 2014 роками і може відродитися. Алекс Фаві вважає, що для спортивних vRS існує великий ринок.

Додамо, перший серійний електрокар Skoda з’явиться в 2020 році. Це буде кросовер, який займе місце в лінійці між моделями Karoq і Kodiaq. Новинку побудують на модульній платформі MEB, розробленої концерном Volkswagen спеціально для електричних автомобілів.

Джерело: nv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Почему снизили прогнозы экономики для Украины: объяснение МВФ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua