Goodnews.ua


Штрафи збільшать у декілька разів: для українських водіїв підготували жорстке покарання

Декабрь 03
15:01 2018

З 1 січня 2020 року такі правопорушники нестимуть уже не адміністративну відповідальність, а кримінальну. А також буде запроваджено нові штрафи.

“За кермування напідпитку передбачено штраф від одного до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів (17 000 — 34 000 гривень) з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, — каже в коментарі газеті Експрес адвокат Дмитро Моргун. — А якщо водій вдруге буде затриманий за кермом у нетверезому стані, штраф зросте до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів (51 000 гривень). Права керування транспортними засобами при цьому позбавлять на строк від двох до трьох років.

І якщо раніше особу, що керувала транспортним засобом у стані сп’яніння, притягали до адміністративної відповідальності, то з набуттям чинності закону йтиметься вже про кримінальну відповідальність. Закон вводить визначення “кримінальний проступок”

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Газ в Украине дешевеет шестой месяц подряд

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua