Goodnews.ua


Щомісяця українці купують 60 тисяч «євроблях»

Август 06
17:01 2018

Експерти підрахували кількість авто на європейський реєстрації, що їздять по українським дорогам, та визначили шокуючи темпи росту ринку таких авто.

Директор інформаційно-аналітичної групи AUTO-Consulting, Олег Омельницький прокоментував інформацію про те, що в Україні 10% від усіх транспортних засобів доводиться на авто з європейською реєстрацією.

«Статистики, якої б могли точно оперувати, не існує. Тобто вона виходить якимись непрямими методами. Наприклад, в минулому році ми робили заміри: ставили операторів на головних магістралях Києва, Львова, Харкова, Дніпра і Одеси, і рахували, який відсоток автомобілів на єврономерах проїжджав на протязі години в годину пік. Таким чином, можна було отримати усереднену кількість, знаючи точно, скільки автомобілів зареєстровано в цій області. У 2017 році ця цифра була 5% в середньому по Україні, але на заході це число було більше», — пояснив він.

За словами Омельницького, якщо дійсно в Україні від 10% всіх транспортних засобів доводиться на авто на єврономерах, то це більше 1 млн машин. «Кожен місяць приблизно на 50-60 тисяч таких автомобілів стає більше» зазначив експерт. А це відповідає обсягу продажів у 600-750 тисяч автомобілів на рік. Для порівняння за 2017 рік, за даними AUTO-Consulting, обсяг продажів нових авто склав трохи більше 80 тисяч авто. Прогнози на 2018 рік приблизно такі ж, як і на минулий.

Джерело: auto.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Легенда Баварии проводит юбилейный матч в Лиге чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua