Goodnews.ua


Ще один автовиробник зупиняє виробництво

Апрель 02
13:37 2020

З 11 квітня заводи в Японії зупиняє Subaru

Коронавірус «дістався» ще одного виробника автомобілів. З 11 квітня всі заводи в Японії зупиняє Subaru. Компанія вимушена це зробити, адже зіткнулась з проблемами поставок компонентів та падінням попиту через пандемію COVID-19.

З 1 по 11 травня заводи також не працюватимуть, але з іншої причини – в перший тиждень місяця в країні офіційні святкові вихідні.

Ще у березні припинив роботу завод Subaru в штаті Індіана, США. Спочатку передбачалося, що виробництво буде відновлено 7 квітня. Проте режим простою був продовжений до 20 квітня.

Тим часом, деякі автомобільні компанії готуються до швидкого відновлення випуску машин в Європі. Так, наприклад, шостого квітня Kia має намір запустити конвеєр на заводі в Словаччині, де збирають Ceed і Sportage.

Volkswagen розраховує відновити роботу свого словацького заводу 9 квітня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Основной вратарь Манчестер Сити пропустит остаток сезона из-за перелома

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua