Goodnews.ua


Розмитнити авто з двигуном нижче Євро-5 стало проблемою

Январь 18
14:01 2019

Власники автомобілів з іноземною реєстрацією, чий стандарт недотягує до Євро-5, почали стикатися з проблемами при їх розмитненні, стверджує глава Association of Troubleshooters Сергій Креймер, пише Автотема з посиланням на Autonews.

Згідно з прийнятими Верховною Радою в кінці 2018 року законопроектами, розмитнити можна автомобілі з двигунами стандарту не нижче Євро-2. Звісно, для Європи це вже поганий показник, але в Україні машини з двигунами Євро-2 будуть ще їздити багато років.

Здавалося б, що з розмитненням старих «євроблях», нехай навіть не дуже екологічних, не повинно виникнути проблем. Головне, щоб вистачило грошей на реєстрацію.

На практиці розмитнити автомобіль зі стандартом двигуна нижче Євро-5 в нашій країні зараз практично неможливо. Навіть незважаючи на всі сплачені податки (про можливість хабара говорити не варто).

Чиновники пояснюють це тим, що, мовляв, автомобілі ввезли за старими правилами, а закон зворотної дії не має. Сергій Креймер каже, що цю проблему пообіцяли вирішити найближчим часом, але поки за неї, схоже, ніхто ще не брався.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шовковский — о поражении Хоффенхайму: Вы должны понимать, что у нас в стране война

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua