Goodnews.ua


Розкрита несподівана причина масових ДТП за участю поліцейських Пріусів

Март 24
10:01 2019

Неодноразово в Мережі публікують про розбиті Пріуси поліції. Ці ДТП активно обговорювали в соцмережах і нерідко сміялися з патрульних. Однак насправді все виявилося не так просто – повідомляє topgir.com.ua.

Інспектор поліції з ніком Anton Nantes розкрив в Facebook секрет такої високої аварійності Toyota Prius. Він визнає, що деякі ДТП сталися з причин недосвідченості або втоми водіїв, є серед поліцейських і невеликий відсоток любителів поганяти.

Але значна частина аварій сталася зовсім з іншої причини – через несправність Пріусів. Справа в тому, що гібрид Тойота – дуже примхливий автомобіль і його силова установка вимагає ретельного обслуговування.

А ось з сервісом в Нацполіції якраз проблеми, а тому помилка гібридної системи – найпоширеніша поломка Toyota Prius. Антону невідомі факти ремонту, адже він дуже дорогий – 80 тис. гривень.

XIAOYI

Чимало Пріусів так і їздять з несправною гібридною установкою місяцями і навіть роками. Спочатку здається, що в цьому нічого страшного немає – просто витрата палива зростає до 12 л/100 км.

Однак це лише квіточки, а дійсно серйозна проблема – це коли через помилки гібридної системи у авто блокується кермо! Такі випадки масові і саме вони часто призводять до резонансних ДТП.

Anton Nantes стверджує, що раніше багатьом Toyota Prius навіть не міняли масло з фільтрами по 80 тис. мм. Як не дивно, бензиновий двигун витримував таке знущання. Останнім часом, правда, ситуація покращилася і гібриди Тойота регулярно відправляють на планові ТО.

Проте, пошкоджених Пріусів накопичилося чимало і їх намагаються заховати подалі від очей начальства. Частенько у патрульних авто не працюють проблискові маячки або рація, іноді лиса гума. І ці несправності також не поспішають вирішувати.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Клопп записал прощальное обращение к фанатам Ливерпуля

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua