Goodnews.ua


Renault випустить новинку, яка переверне ринок електрокарів

Октябрь 23
23:01 2018

На домашньому автосалоні в Парижі компанія Renault покаже модель, яка переверне ринок транспортних засобів із електричною силовою установкою.

Мова йде про компактний хетчбек Renault K-ZE, який почнуть випускати серійно вже наступного року. За словами експертів, новинка може стати наймасовішою моделлю серед електрокарів, адже її ціна становитиме усього 7000-8000 доларів.

Цікаво, що Renault K-ZE побудований на базі серійного паркетника Renault Kwid, який в Індії коштує від 3600 доларів. Зараз електромобіль представлений як концепт і відрізняється від серійного варіанту переднім бампером, ліхтарями та деякими елементами кузова.

Подробиць про новинку дуже мало. Відомо, що Renault K-ZE зможе проїхати на одному заряді акумулятора 250 км, а підзарядити його можна буде як від домашньої розетки, так і від спеціального зарядного пристрою.

Renault випустить новинку, яка переверне ринок електрокарів

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Байден обговорив з королем Йорданії ситуацію в секторі Гази

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua