Goodnews.ua


Поліція почала затримувати «євробляхерів» під Верховною Радою

Ноябрь 21
14:00 2018

Посилені наряди поліцейських забезпечили охорону громадського порядку в урядовому кварталі столиці, пише mashyna.com.ua.

Про це інформує прес-служба Нацполіції Києва.

«Коли окремі учасники намагалися перекривати рух біля Верховної ради України, працівники поліції проводили заходи щодо його розблокування. Трьох осіб доставили до управління поліції для надання пояснень і проведення профілактичних бесід», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Правоохоронці також пильно спостерігали за публічною безпекою у місцях збору мітингувальників, аби не допустити провокацій та конфліктних ситуацій.

У свою чергу співробітники поліції діалогу проводили профілактичні та роз’яснювальні бесіди з протестувальниками та наголосили їм про відповідальність у разі порушення правопорядку.

На цей час ситуація у столиці спокійна.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мбаппе подпишет контракт с Лиллем

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua