Goodnews.ua


Патрульні склали протоколи на водіїв, які забруднювали дороги

Июнь 08
18:00 2018

Протягом вчорашнього дня, патрульні винесли протокол 4-м водіям, які здійснили рух, не переконавшись у надійності розсташування та кріплення вантажу. Порушення зафіксували на трасі Київ-Чоп. На автомобілях КамАЗ та IVECO TRAKKER перевозили пісок, який, під час руху висипався на проїжджу частину.

Пізніше, на трасі Львів-Ужгород, інспектори теж зафіксували правопорушення. Водії на транспортних засобах КамАЗ та ЗИЛ не закріпили належнним чином вантаж і пісок висипався.У всіх випадках, інспектори винесли на керманичів відповідні адміністративні матеріали.

«Патрульні й надалі будуть притягувати до відповідальності водіїв, які таким чином забруднюють дороги. Адже, такі правопорушення можуть призводити до негативних наслідків і це не лише забруднення дороги», – йдеться у дописі патрульної поліції Закарпатської області.

Джерело: pmg.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Это талантище»: Вернидуб назвал имя своего экс-подопечного, который заиграл бы в Динамо или Шахтере

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua