Goodnews.ua


Докотилися: Lamborghini випустить власний електромобіль

Ноябрь 09
15:33 2022

Вже в найближчому майбутньому модельна гама марки Lamborghini може розширитися за рахунок нової машини з повністю електричним приводом. Поява першого електромобіля італійської компанії очікується у 2028 році, хоча робота над ним вже розпочалася. Достовірність інформації про створення «зеленої» новинки підтверджена генеральним директором Lamborghini Стефаном Вінкельманном у коментарі виданню Auto Express.

Зазначається, що електромобіль не стане наступником будь-якого з нині існуючих авто бренду і позиціонуватиметься як абсолютно новий продукт. На сьогоднішній день відомо, що це буде купе з чотиримісним салоном та досить великим кліренсом.

У якості основи для розробки «електрички» італійці обрали нове шасі SSP, яке незабаром отримають усі преміальні електричні автомобілі брендів, що входять до складу концерну Volkswagen. Випуску повноцінного електромобіля передуватиме поява кількох гібридних моделей Lamborghini. Тим часом Вінкельманн підкреслив, що вони мають намір продовжувати пропонувати клієнтам машини з традиційними ДВС, оскільки на них зберігається значний попит.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Нехватка калия в организме: 8 тревожных сигналов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua