Goodnews.ua


Офіційно презентовано український електромобіль за цiнoю 5000 дoлaрiв

Август 30
22:50 2020

На недавній виставці EcoDrive TECH 2020 компанія Electropride, яка базується в електрокарі, презентувала електрокар, який коштує 5 тисяч доларів. Згідно зі словами творців, мотор зроблений з китайських деталей, але виробляти електрокари будуть у Києві. Довжина компактного електричного міського автомобіля ELMIZ mini досягає 2.4 метра, висота – 1.5 метра, ширина – 0.9 метра. Максимальна швидкість досягає 60 кілометрів на годину, а від одного заряду електрокар зможе проїхати 120 кілометрів.

На офіційному сайті є інформація про легковий автомобіль Konyk (скоріш за все, це інша назва вищезгаданої моделі) та вантажний Volyk. Буде доступно три модифікації електрокара Konyk, які будуть відрізнятися запасом ходу та швидкістю зарядки – Standart, Standart Plus та Fun Auto. Вантажний Volyk буде доступний у єдиній версії Standart, яка буде мати запас ходу 120 кілометрів, буде заряджатися за 30 хвилин та зможе перевозити до 1.2 тонн.

Electropride існує вже чотири роки, ціллю компанії є розвиток українських електрокарів. У компанії є спеціалісти, які достатньо досвідчені для розробки, обслуговування та технічної експлуатації електрокарів. У самої компанії є великий автопарк та база техобслуговування.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ізраїльські танки досягли житлових кварталів Рафаха — ЗМІ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua