Goodnews.ua


Новими акцизами? Гройсман пообіцяв відродити український автопром

Июль 17
18:00 2018

Прем’єр-міністр Гройсман закликав парламент спільно розробити закони для стимулювання автовиробництва в Україні. Про це глава уряду сказав, виступаючи у Верховній Раді.

«Давайте розробимо національне законодавство стимулювання автовиробництва всередині країни. Давайте створимо ідеальні умови, щоб всесвітні автовиробники приходили в Україну. Це вимагає нашого спільного рішення, і я готовий повністю сприяти цьому», – заявив він.

Гройсман також заявив, що навіть зараз на Україні є підприємства, які можуть виробляти якісні автомобілі, — пише Машина.

«До речі, зараз у нас є «Єврокар» – прекрасне підприємство, яке може виробляти авто. Сьогодні є домовленості з «УкрАВТО», щодо розміщення додаткового виробництва автомобілів. Я буду мати зустрічі найближчим часом. Щоправда, це далека перспектива», – сказав Гройсман.

Нагадаємо, за підсумками першого літнього місяця в Україні було зареєстровано 6,5 тис. нових легкових авто. У порівнянні з травнем попит на нові машини знизився на 4,8%, а до червня 2017 року на 5,4%.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-футболист сборной Украины трудоустроился в Байере

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua