Goodnews.ua


Названо позашляховики, які не поступаються Toyota Land Cruiser Prado

Февраль 09
20:57 2021

Цей позашляховик є одним з кращих по прохідності і надійності в своєму класі. Однак є в Україні машини того ж класу, які можуть гідно конкурувати з Toyota Land Cruiser Prado.

Фахівці розповіли про машини, представлених у дилерів, які можуть скласти гідну конкуренцію Toyota Land Cruiser Prado, а в чомусь і перевершити японський позашляховик, пише UaMotors.

Mitsubishi Pajero Sport

Цей позашляховик з Японії коштує трохи дешевше, ніж його прямий конкурент, проте по прохідності перевершує його. Mitsubishi Pajero Sport побудований на базі пікапа L200 і оснащується фірмовою системою повного приводу під назвою Super Select. Моторна гамма представлена трьома силовими установками – 3,0-літровим бензиновим мотором, а також дизельними двигунами з робочим об’ємом 2,5 і 3,2 літра.

Mitsubishi Pajero IV

Цей позашляховик люблять за відмінну адаптацію до українських умов – вся справа у використанні інтегрованої рами, що дозволяє мінімізувати утворення корозії і іржі на кузові.

Базовим двигуном для Mitsubishi Pajero IV є 3,0-літровий бензиновий мотор. Також можна придбати автомобіль з 3,8-літровим бензиновим двигуном і дизельної силовою установкою з об’ємом 3,2 літра.

Toyota Fortuner

Цей автомобіль оновився в минулому році і став ще красивішим, статусніше і більш технологічні. При цьому вартість аналогічних комплектацій значно дешевша, ніж у Land Cruiser Prado. Основою для Fortuner стала платформа пікапа Toyota Hilux, що багато говорить про його прохідності. Моторна гамма така ж як у Land Cruiser Prado – 2,7-літровий бензиновий двигун і дизель на 2,8 літра.

Lexus GX

Цей автомобіль є повним аналогом Toyota Land Cruiser Prado, але вже в преміальному виконанні. Відповідно, і вартість у нього вище, ніж у конкурентів. Експерти сходяться на думці, що в своєму сегменті саме Lexus GX облдает кращим рівнем комфорту. Lexus GX пропонують з 4,6-літровим мотором, здатним видавати 296 к.с.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Україна зацікавлена в польських компаніях, що спеціалізуються на реабілітації — Верещук

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua