Goodnews.ua


Названо найкращий автомобіль для жінок

Ноябрь 29
12:01 2018

В Україні уже багато років поспіль кращим жіночим автомобілем прийнято вважати Porsche Cayenne, але у світі тенденції міняються і для їх відображення навіть існує спеціальний конкурс, пише Авто 24.

“Кращий Жіночий Автомобіль 2018 року у Cвіті” (Womens World Car of the Year) – єдина премія, у якій голосують лише автомобільні журналісти-жінки. Журі конкурсу у 2018 році складалося з 34 журналісток з 27 різних країн.

Серед критеріїв для обрання переможця – ті, що мають найважливіше значення саме для жінок – безпека, співвідношення ціни та якості, естетичний вигляд, зручність розміщення багажу, комфортність для поїздок з дітьми, легкість керування, екологічність, доступна палітра кольорів тощо.

Прозорий підрахунок результатів голосування премії “Кращий Жіночий Автомобіль 2018 року у Cвіті” з моменту її заснування у 2009 році забезпечує аудиторсько-консалтингова компанія “Grant Thornton”. Переможець обирається таємним голосуванням, яке контролюється з офісу компанії в Окленді (Нова Зеландія). Партнер фірми “Grant Thornton”, Пол Кейн, зазначив, що боротьба за звання кращого цього року була дуже напруженою, але у фінальному турі XC40 випередив конкурентів та отримав головний приз.

Volvo XC40 був обраний після двох раундів голосування. Шість номінантів, які пройшли перший етап відбору конкурсу (в алфавітному порядку):

BMW X2
Jaguar E-PACE
Jaguar I-PACE
Peugeot 508
Porsche Cayenne
Volvo XC40
У другому турі саме модель Volvo XC40 стала фаворитом журі серед трьох фіналістів:

Volvo XC40
Jaguar E-PACE
Jaguar I-PACE
Volvo XC40 – компактний кросовер виробництва шведської компанії, що належить китайському автогіганту Geely. Дизайн моделі був розроблений Томасом Інгенлатом та представлений у вересні 2017 року.

З моменту появи на ринку Volvo XC40 завоював низку нагород, у тому числі на Женевському автосалоні його було визнано “Автомобілем Року 2018 у Європі”

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Байер в гостях уничтожил Айнтрахт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua