Goodnews.ua


Найекономічніші бензинові автомобілі – рейтинг

Август 26
17:41 2020

Цілком природно, що власник ненажерливої машини захоче заощадити на витратах, купуючи паливні картки чи талони. Є ще один спосіб максимально скоротити витрати – завести економ-машину, яка витрачає прийнятну для Вас кількість пального. Відомо, що автівки на дизелі більш економні. Але що робити, якщо Вам з якихось причин не підійшла жодна з моделей? На щастя, багатий вибір бензинових авто як на авторинках, так і нових, в офіційних магазинах, дозволяє зробити правильне рішення. У виборі допоможе зручний рейтинг 2020 року.

Bajaj Qute

Дуже незвичайним засобом пересування називають маленький легковий автомобіль, який за розмірами ледь перевищує коляску мотоцикла. Звичайно, подібне нововведення рідко зустрінеш в Україні, а спецзамовлення може коштувати дуже дорого. Зате параметри машини виробництва Індії просто вражають – всього за 100 км шляху вона витрачає менше ніж 3 літри бензину для мотору в 13 к. с.

Більш того, це повноцінна чотиридверна машина, в яку легко вміститься кілька людей. На сайті офіційного виробника заявлено ціну в 100 тисяч гривень, тому витрачатися на бажане авто може кожен – питання тільки в доставці.

Smart ForTwo

Ще одне незвичайне рішення – іномарка для людей, які не бояться експериментувати. Економічний бензиновий автомобіль коштує значно дорожче за попередній варіант – близько 330 тисяч гривень, проте рівень безпеки куди вищий. Споживає мало пального – об’єм близько 4 літрів витрачається на кожні 100 км шляху.

Бензиновий двигун в 90 кінських сил розвиває досить пристойну швидкість у порівнянні з іншими автомобілями такого класу, особливо по рівних міських дорогах. Варто пам’ятати, що подібного роду мікрокари не призначені для сільської місцевості або поганих автострад, тому що практично миттєво виходять з ладу.

Kia Picanto

Якщо все ж хочеться повнорозмірний або середній хетчбек-клас відомої марки, то ця машина – еталон рекомендацій. Великий економічний автомобіль в базовій версії коштує трохи дорожче за попередній варіант, зате показники і технічні характеристики краще, якщо порівнювати з іншими:

силовий агрегат об’ємом 1,2 л;

потужність двигуна – 61 к. с.;

витрати – 5 літрів в змішаному режимі, 7 літрів – в місті.

Мінімальна ціна становить 200 тисяч гривень, проте можна спробувати знайти дешевше на вторинних авторинках, тому що модель досить популярна серед населення. Значить, неважко буде знайти запчастини або провести техобслуговування в будь-який автомайстерні.

Ford Fiesta

Неймовірно популярна модель з малим споживанням пального, з гарним, лаконічним дизайном. Прекрасно підходить як для міста, так і для заміських доріг. Споживає всього 3,7 літра пального – показник на рівні мінікарів з перших рядків нашого рейтингу. Це дійсно краще рішення для тих, хто хоче заощадити значну кількість коштів.

Машина, що економно споживає бензин, – цілком реальне і розумне рішення. Не випадково європейські власники при покупці в першу чергу дивляться на витрати пального

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Макгрегор приобрел лигу кулачных боев

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua