Goodnews.ua


Нацполіції заборонили вимагати у водіїв документи без доказів правопорушення

Ноябрь 26
13:12 2020

Без доказів правопорушення поліцейський не має права вимагати від водія документи на авто. Таким є висновок суду від 20.11.2020 у справі №473/1404/20. Про це пише MMR з посиланням на видання «Дорожній Адвокат».

Повідомляється, що правоохоронці зупинили авто нібито за порушення водієм правил обгону. Поліцейський не надав жодних доказів правопорушення і кермувальник транспортного засобу відмовився пред’явити документи через відсутність на його думку правопорушення.

У зв’язку з цим правоохоронець виніс відносно водія постанову на підставі ч.1 ст.126 КУпАП за непред’явлення документів та наклав штраф у розмірі 425 грн.

Водій оскаржив штраф поліції у суді. Оскільки інспектор не мав доказів порушення водієм правил дорожнього руху, то штраф було скасовано.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Цедра лимона: польза и применение

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua