Goodnews.ua


Краш-тест нової Hyundai Sonata 2020 року

Май 02
13:57 2020

Нове покоління Hyundai Sonata удостоїлося оцінки рівня безпеки в п’ять зірок від Національного управління автомобільних перевезень США, що використовує власну, широко відому методику NHTSA.

Новая Hyundai Sonata 2020

Про це повідомляє прес-служба виробника, відзначаючи, що раніше нова Sonata вже стала лауреатом премії TOP SAFETY PICK, заснованої північноамериканським інститутом безпеки дорожнього руху IIHS.

NHTSA і IIHS — це дві структури, зі своїми методиками краш-тестів, в США виконують роль поширеного в Європі EuroNCAP. Найбільш авторитетною і обов’язкової для сертифікації машин в Штатах є якраз NHTSA.

На рахунку організації кілька цікавих ініціатив в області безпеки руху. Так, NHTSA пропонувала запровадити в програмне забезпечення смартфонів особливий режим Driver Mode, блокуючий відволікаючі водія додатки.

У новій Hyundai Sonata за безпеку в числі іншого відповідають дев’ять подушок і комплексна система допомоги водієві ADAS, в складі якої, зокрема, значаться функції попередження про зіткнення з автоматичним гальмуванням, а також попередження про виїзд з смуги руху.

Ці функції доступні в якості стандартного обладнання. Лінійка двигунів — бензинові 2-літровий 150-сильний і 2,5-літровий з віддачею в 180 л.с .; обидва поєднуються з 6-ступінчастою АКП, знайомої по Сонате попереднього покоління.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лучшие народные средства при авитаминозах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua