Goodnews.ua


Hyundai починає виробництво водневих вантажівок у Європі

Сентябрь 27
15:12 2019

Компанія Hyundai Motor запустила спільне підприємство з виробництва водневих вантажівок в Європі, сигналізуючи про вихід компанії на європейський ринок екологічно чистих комерційних автомобілів, пише Автотема з посиланням на SpecMachinery. До кінця наступного року нове підприємство планує випустити 50 автомобілів.

За повідомленням Hyundai Motor, спільне підприємство під назвою Hyundai Hydrogen Mobility (HHM) розпочало свою діяльність в четвер після церемонії запуску в Швейцарії. Партнером HHM є швейцарська компанія H2 Energy. Фірми підписали угоду в квітні і зобов’язалися розширювати виробництво вантажівок з водневими паливними елементами не тільки в Швейцарії, але й в інших європейських країнах.

HHM збирається випустити 1600 вантажівок до 2025 року.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ключевой защитник ПСЖ рискует пропустить остаток сезона и Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua