Goodnews.ua


Биті американці: скільки вони живуть на українських дорогах? Тест-драйв Chevrolet Impala

Июль 15
17:00 2020

Шевроле Імпала — культовий американський повнорозмірний автомобіль, що випускався підрозділом корпорації GM Chevrolet як модель з 1958 по 1985, з 1994 по 1996 і з 2000 року по теперішній час.

У модельному ряду автомобіль займав різне положення в залежності від року випуску. До 1965 року це був найдорожчий легковий «Шевролет». З 1965 по 1985 «Імпала» займала за ціною проміжне положення між люксовою модифікацією Chevrolet Caprice і дешевими Chevrolet Bel Air та Biscayne.

Крім того, випускалася спортивна модифікація Impala SS («Super Sport»). З 1964 по 1967 року вона позиціонувалася як окрема модель, а в інші роки, коли вона була представлена ​​- як комплектація.

У 1994-1996 роках випускалася Impala SS, колишня спортивної модифікацією Chevrolet Caprice. З 2000 року, ім’я Impala було відроджено для автомобіля, який замінив Chevrolet Lumina, хоча й великого, за сучасними мірками, але істотно менш крупного в порівнянні з попередніми поколіннями, крім того, з переднім приводом. Відео O.G. Drive

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Челси, вероятнее всего, не будет увольнять Почеттино

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua