Goodnews.ua


Автономні обігрівачі Сінь-Джі: прилади для забезпечення тепла в машині

Ноябрь 07
10:54 2022

Коли температура повітря опускається досить низько, то і автомобіль, що знаходиться на вулиці, стає холодним і сідати в нього дуже небезпечно. Якщо водієві або пасажирам необхідно якийсь час провести в салоні, то це стає зовсім неможливим. Щоб не відчувати такого дискомфорту, компанія «Болгарка» пропонує придбати автономний обігрівач Сінь-Джі, який зможе прогріти салон та зберегти здоров’я водію та пасажирам.

Це сучасний прилад, який у найкоротший термін підігріє сидіння та доведе загальну температуру в салоні до максимально комфортної. Автономний обігрівач салону Сінь-Джі допоможе не замерзнути та гарантовано збереже здоров’я тим, хто перебуває в машині.

Властивості та переваги теплового приладу

Запропонований агрегат є повітряною моделлю. Автономний обігрівач Сінь-Джі від прикурювача зможе миттєво розморозити замерзле скло, має регульовану потужність, що дозволяє контролювати її залежно від того, яка на вулиці погода. Прилад підключається до мережі автомобіля та наповнює повітря теплом за дуже короткий час.

Автономний обігрівач салону від прикурювача Сінь-Джі застосовується у легковому транспорті, так як обігріти він зможе не дуже великий простір.

Є моделі, які розробляються для того, щоб вони змогли здійснювати підігрів рідини, що охолоджує. Вони  використовуються для транспортних засобів, що працюють на дизелі. Тому автономний обігрівач Сінь-Джі 24В більше рекомендований водіям-дальнобійникам.

Можна виділити такі основні переваги запропонованого агрегату:

  • повна автономність під час роботи прилада;
  • монтаж здійснюється дуже просто й швидко;
  • повна безпека в роботі та екологічність;
  • обслуговування та експлуатація обігрівача прості та легкі.

Даний виріб не видає багато шуму, тому при його роботі можна спокійно відпочивати і навіть спати. Така властивість обігрівача дуже вигідна для водіїв, які багато їздять у зв’язку з роботою або подорожують й змушені часто ночувати в салоні. Якщо прилад застосовується в той час, коли в машині знаходиться небезпечний вантаж, то не варто турбуватися, тому що вихлопна система погасить іскру та захистить від неприємних наслідків.

Щоб холодна погода не завдала водієві незручностей, про тепло у своєму салоні необхідно подумати завчасно. Тому інтернет-магазин «Болгарка.укр», маючи в наявності автономні обігрівачі Сінь-Джі, пропонує заздалегідь їх придбати.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Вдруге за ніч у Києві повітряна тривога, пролунали кілька гучних вибухів, працює ППО

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua