Goodnews.ua


Автомобілі, з якими власники не хочуть розлучатися

Февраль 04
21:00 2021

Аналітики американської компанії iSeeCars провели дослідження серед власників автомобілів, які перебувають у власності понад 15 років та назвали ТОП-10 найпопулярніших.

Про це повідомляється в звіті, опублікованому компанією, інформує bizua.org. Фахівці компанії проаналізували більше 660 тисяч автомобілів, який було випущено в період між 1981 та 2005 роками, які пропонувалися на продаж у 2020 році. У рейтингу взяли участь автомобілі, які знаходилися у власності у одного власника 15 та більше років.

Виявилося, що найбільш відданими є власники Toyota Prius. Крім того, в ТОП-10 увійшли виключно представники японських брендів Toyota, Honda і Subaru, причому ТОП-5 повністю зайняли автомобілі найбільшого в світі автовиробника.

“Японські автомобілі, особливо Toyota та Honda, відомі своєю надійністю та довговічністю. Вони привертають практичних споживачів, яким потрібні машини, які можна експлуатуватися довше інших, – коментує аналітик iSeeCars Карл Брауер. – Автолюбителі з більшою ймовірністю будуть зберігати у себе автомобілі, які, по їх досвіду, не підведуть на дорозі і не вимагають дорогого обслуговування “.

Окремо для різних класів машин серед кросоверів і SUV результати розподілилися наступним чином:

У шанувальників пікапів рейтинг вийшов ось таким:

У категорії спортивних машин переможці розподілилися так:

Серед всіх автомобільних брендів ТОП-5 також повністю належить японським виробникам, а очолює рейтинг – Toyota, з продукцією якої автолюбителі найрідше хочуть розлучитися.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Субсидии в Украине: как изменится начисление с 1 мая

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua