Goodnews.ua


Автомобілі з найнадійнішими двигунами

Декабрь 24
11:40 2020

Автомобільні експерти склали рейтинг марок і моделей авто, які мають найнадійніші двигуни

Двигун – це «серце» автомобіля, а значить, його надійність прямо відображає надійність машини в цілому. Вивчивши двигуни 19,5 мільйона автомобілів, експерти компанії CarMD (спеціалізується на виробництві діагностичного обладнання) назвали марки і моделі машин з найнадійнішими двигунами.

Основою для оцінки була частота спрацьовування «чек-енджін» на приладовій панелі, що свідчить про можливу несправність двигуна і необхідність його перевірки.

Найрідше, як з’ясувалося, такий індикатор загоряється на автомобілях японської марки Mitsubishi. У трійку лідерів за цим показником також увійшли німецькі Mercedes-Benz і Volkswagen.

Серед моделей в лідери вийшли Toyota Tacoma 2018 модельного року,яка не продається в україні, а також добре знайомі нам кросовер Honda CR-V 2015 модельного року і седан Toyota Camry 2018 року.

А, що стосується ремонтопридатності двигунів, то найдешевше виявилося ремонтувати мотори у KIA, Chrysler і Mazda.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Киев первым в Украине запустил сервис «Портал Защитников и Защитниц»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua