Goodnews.ua


Автомобілі із двигунами мільйонниками, які можна придбати на “вторинці”

Март 29
19:02 2020

При виборі автомобіля важливим критерієм вважається надійність мотора.

Хоча багато виробників йдуть по шляху зменшення об’єму зі збереженням потужності, що скорочує ресурс агрегату. Хоча на ринку досить моделей з двигунами, розрахованими на тисячі кілометрів безперебійної роботи.

За останні роки велику довіру з боку користувачів придбав французький мотор К7М 1.6 літрів. Його відрізняє простота будови, обслуговування і ресурс на 300тисяч кілометрів.

Такий двигун використовується в машинах Logan, Sandero. Більш потужна модель К4М крім Логана встановлюється на Kangoo. Вона розрахована на 400 000 км пробігу.

Високим ресурсом і надійністю відрізняється двигун Mitsubishi 4G63. На його основі спроектовані дволітрові мотори G4KD, 4B11. Ці версії, розраховані на 350 тисяч кілометрів, встановлюються на різних версіях KIA, Hyundai Elantra, Mitsubishi Lancer.

Мотор Opel Z18XER, забезпечений надійними ременями і системою подачі бензину, встановлюється на моделі Astra, Zafira. Завдяки здатності працювати без ремонту до 250 тисяч кілометрів, видаючи 140 кінських сил, цей двигун зберігає затребуваність на ринку.

Поєднання надійності, економічності та відповідності сучасним екологічним стандартам відрізняє японський мотор R18A (1.8) і R20A (2). Ресурс мотора становить 250-300 тисяч кілометрів. Його ставлять на Honda Civic, Accord.

Популярним двигуном з давньою історією вважається Renault-Nissan MR20DE з ресурсом 300 000 км. У вдосконаленому вигляді він сьогодні ставиться на X-trail, Quashqai, Renault Clio, Megane, Scenic.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Челси установил клубный антирекорд после матча с Арсеналом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua