Goodnews.ua


5 найбільших автомобільних штрафів в історії

Май 20
11:00 2019

Ми всі скаржимося на те, що постійно збільшуються штрафи за порушення ПДР. Але в порівнянні з цими випадками, наші штрафи вже не так і страшні.

Першим Арабські Емірати – ім’я громадянина не розголошується, але він за 5 хвилин порушив на 12 з гаком тисяч доларів! І все це були перевищення швидкості, в загальному 12 разів, пише Автотема з посиланням на MMR.

Номером два – глава корпорації Нокіа на мотоциклі перевищив лише на 27 км/год – постійне порушення у нас в містах – і потрапив на 100 000 доларів. Там діє справедлива шкала диференціювання штрафів в залежності від рівня зарплати.

Три – знову Фінляндія. Мільйонер Юсі Салонен перевищив в два рази швидкісний режим – 80 замість 40 км. І заплатив 170 тисяч доларів. Але окружний суд зменшив суму до 100 тисяч. Що теж нереально багато для нас.

Чотири – важко втриматися від перевищення, коли у тебе Феррарі. Це і відбулося з мільйонером з Швейцарії. Він розігнав свою Тестаросса до 137 при ліміті в 80. І отримав штраф в розмірі 290 тисяч доларів.

І нарешті, рекордсмен в даній дисципліні – родом зі Швеції. Гонщик за кермом «Мерседеса», явно тюнінгованного, так як з заводу швидкість обмежують на планці в 250 км/год, розігнався аж до 290 км/год. І це при ліміті в 120! Знову, перемогла, але не для лихача, справедливість – залежність штрафу від доходів. І сума склала нереальні 1 мільйон доларів!

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Курс валют на 1.05.2024: доллар подешевел

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua