Goodnews.ua


Влада Єгипту передумала підвищувати вартість віз для туристів

Март 22
13:39 2017

Влада Єгипту передумала підвищувати вартість віз для туристів
Влада Єгипту передумали підвищувати ціни на в'їзні туристичні візи. Раніше, нагадаємо, в Каїрі заявляли про те, що мають намір збільшити вартість дозвільних штампів в паспорті в більш ніж два рази, передає replyua.net з посиланням на ZN.UA.
Зазначається, що про скасування підвищення цін на туристичні візи повідомив міністр туризму Арабської Республіки Єгипет Яхья Рашед. Він поінформував, що єгипетський уряд прийняв рішення залишити вартість в'їзної туристичної візи в країну на колишньому рівні — 25 доларів США, а мультивізи терміном на півроку — на рівні 60 доларів.
Цілком ймовірно, що рішення про скасування підвищення цін на туристичні візи влада Єгипту ухвалила на тлі гнітючої статистики по перебуванню в країні іноземних громадян. Згідно з офіційними даними єгипетського статистичного агентства, за сім місяців попереднього року країну відвідало менше 3 мільйонів туристів. Це означає, що туристичний потік скоротився майже вдвічі — на 41 % у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. Протягом семи місяців минулого року в Єгипті побувало тільки 2 857 туристів. За цей же період позаминулого року країну відвідали 4 880 іноземних громадян. Таке суттєве зниження туристичного потоку, звертають увагу фахівці, в першу чергу обумовлено різким падінням попиту на поїздки в Єгипет з боку росіян, британців, італійців і німців.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ферстаппен выступил против системы суперлицензий Формулы 1

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua